Hotel Jakarta Stage bakker / patissier
Kom jij stage lopen bij het groenste hotel van Amsterdam? Zowel in Café Jakarta als in bakkerij Westers worden taarten en gebak geserveerd die ik zelf heb gemaakt. Mijn naam is Wiebe en ik ben de patissier van Hotel Jakarta. Van bijna al het gebak wat verkocht wordt, heb ik zelf het receptuur bedacht. Door mijn ervaring en vele kennis laat de Executive chef mij vrij in mijn creativiteit. Uiteraard gaat er niets aan hem voorbij zonder overleg met hem. Het mooiste aan dit vak is de oog voor detail, maar deze mening deel je vast met mij. Wil je net als ik een kunstwerk maken van ieder stukje patissier? Ik maak graag snel kennis met jou! Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken. Embark on a new adventure with us!
Naar wie zijn wij op zoek?
• Je ruime internationale productkennis en bijzondere kennis van gebak en vervaardiging daarvan doet iedereen versteld staan. • Goede communicatie • Je volgt een gerichte opleiding • Je bent een belangrijk onderdeel van het keuken team van Jakarta en deelt graag je kennis met collega’s voor een optimale prestatie!
Wat biedt het bedrijf?
• Groei: Werken binnen een groeiende hotelketen, met doorgroei mogelijkheden. • Trainingen: Zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen. • Stagevergoeding: Een passende beloning voor je inzet vinden wij belangrijk, daarom krijgen stagiairs bij ons €25,- per gewerkte dag. • 30/30 member: • Overnachten voor € 30,- inclusief ontbijt in alle WestCord Hotels; • 30 % korting op de rekening als je een hapje komt eten (combinatie eten en drinken); • 30 % korting op de WestCord producten en op de Wellness in de WestCord Hotels. • Surprise Our OneTeam: Elke maand een leuke verrassing speciaal voor jou. Alle collega’s genieten van de Surprise Our One Team dagen. Dat maakt een werkdag niet gewoon leuk, maar ook verrassend, net als voor onze gasten. • Dagelijks een gezamenlijke lunch en diner, lekkere koffie en veel fruit. Een goed moment om bij te praten met je collega’s. • Duurzame bedrijfskleding verstrekt door de werkgever, ontworpen door het fashionlabel By Rockland.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten