Patissier

Hotel Jakarta Stage bakker / patissier

Zowel in Café Jakarta als in bakkerij Westers worden taarten en gebak geserveerd die ik zelf heb gemaakt. Mijn naam is Wiebe en ik ben de patissier van Hotel Jakarta. Van bijna al het gebak wat verkocht wordt, heb ik zelf het receptuur bedacht. Door mijn ervaring en vele kennis laat de Executive chef mij vrij in mijn creativiteit. Uiteraard gaat er niets aan hem voorbij zonder overleg met hem. Het mooiste aan dit vak is de oog voor detail, maar deze mening deel je vast met mij. Wil je net als ik een kunstwerk maken van ieder stukje patissier? Ik maak graag snel kennis met jou! Als stagiair krijg je bij ons de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Wij hechten veel waarde aan het opleiden van studenten. Bij wederzijdse tevredenheid, zullen we bespreken welke mogelijkheden er zijn om na je stage bij ons te blijven werken.

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je ruime internationale productkennis en bijzondere kennis van gebak en vervaardiging daarvan doet iedereen versteld staan. - Goede communicatie - Je volgt een gerichte opleiding - Je bent een belangrijk onderdeel van het keuken team van Jakarta en deelt graag je kennis met collega’s voor een optimale prestatie!

Wat biedt het bedrijf?

• Groeikracht: Werken binnen een groeiende hotelketen waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien. • Betrouwbaarheid: Salaris altijd op tijd volgens de CAO normen, daarnaast bouw je ook vakantie uren en vakantiegeld op. • 30/30 Member: Naast het salaris, wat altijd op tijd gestort wordt, biedt WestCord Hotels nog meer toffe dingen aan voor alle members, zoals: €30,- per overnachting in onze hotels// 30% korting op WestCord producten // reiskostenvergoeding // interne trainingen van onze eigen Hospitality trainster // een medewerkers bonus wanneer jij een nieuwe collega aandraagt // ieder jaar een groot personeelsfeest op een toffe locatie. • Duurzame bedrijfskleding verstrekt door de werkgever, ontworpen door het fashionlabel By Rockland | HACKED by. • Het werken bij Hotel Jakarta blijft voor mij o.a. interessant en uitdagend door de vele doorgroeimogelijkheden, de innovatieve ontwikkelingen binnen het hotel en de informele sfeer met mijn fantastische collega’s

Wat ga je leren?

  • Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
  • B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
  • B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
  • B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
  • B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
  • B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
  • B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
  • Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
  • B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
  • B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
  • B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
  • B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten

lees verder