Kwekkeboom Patisserie Patissier |Patisserie Kwekkeboom
Onze banketbakkers werken van 06:00 tot 15:00 en hebben 2 pauzes van een half uur per dag. 's Ochtends wordt begonnen met het produceren van vers gebak en taarten voor onze winkels. Na 8:30 beginnen we aan de productie van alle halffabrikaten. In onze banketbakkerij maken wij alles zelf, van bladerdeeg tot chocolade galetjes en met de juiste inzet en interesse kan je veel leren.
Naar wie zijn wij op zoek?
De student beschikt over een gezonde dosis nieuwsgierigheid en probeert netjes te werken
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een gezellig team en de mogelijkheid om alle aspecten van het vak te leren.
Wat ga je leren?
- Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W1 Plant de productie van patisserieproducten
- B1-K1-W2 Bereidt de productie van patisserieproducten voor
- B1-K1-W3 Bereidt patisserieproducten
- B1-K1-W4 Verwerkt, modelleert en bakt patisserieproducten
- B1-K1-W5 Decoreert en werkt patisserieproducten af
- B1-K1-W6 Bewaakt en borgt de kwaliteit van de patisserieproducten
- B1-K1-W7 Verpakt en presenteert patisserieproducten en halffabrikaten en slaat deze op
- B1-K1-W8 Maakt de werkruimtes, gereedschappen en machines in de bakkerij schoon
- Bevordert de kwaliteit en aantrekkelijkheid van het assortiment
- B1-K2-W1 Bedenkt ideeën voor het vernieuwen van het assortiment en ontwikkelt receptuur
- B1-K2-W2 Bereidt nieuwe of vernieuwde patisserieproducten aan de hand van nieuwe receptuur
- B1-K2-W3 Ontwerpt en verzorgt de presentatie van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W4 Maakt de kost- en verkoopprijsberekening van nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
- B1-K2-W5 Introduceert nieuwe of vernieuwde receptuur op de werkvloer
- B1-K2-W6 Informeert en adviseert over nieuwe of vernieuwde patisserieproducten
lees verder