Courtyard Amsterdam Arena Atlas Kok
Als keuken stagiaire zal je komen te werken in de Italiaanse keuken van Restaurante51. Je komt te werken in een internationaal team waar iedereen belangrijk is. In de keuken bereiden we ontbijt, lunch, diner, en room service. Aangezien het een open keuken is, kan je gelijk zien hoe de gasten van je gerechten genieten! Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: - Mice en place maken met verse ingrediënten - Gerechten koken uit de authentieke Italiaanse keuken - Ondersteunen van de chefs in de keuken - Naleven van de HACCP regels - Zorgdragen voor de juiste opslag en verwerking van diverse producten
Naar wie zijn wij op zoek?
Wij zijn opzoek naar een stagiaire met passie of een sterke nieuwsgierigheid voor koken. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten: - Je volgt een relevante HBO of MBO opleiding - Je bent op zoek naar een stage voor minimaal 5 maanden - Je spreekt Engels - Je bent zelfstandig, representatief en stressbestendig - Je bent creatief en denkt graag mee!
Wat biedt het bedrijf?
• Stage vergoeding (volgens het schoolcontract) • Accommodatie en maaltijden (accommodatie alleen mogelijk op beschikbaarheid en alleen mogelijk bij een woon-werkafstand groter dan 50KM) • Korting voor jou, je vrienden en familie in alle 8000+ Marriott Hotels • Doorgroei mogelijkheden door online en offline training • Team-uitjes • Promotie en doorgroeimogelijkheden na je stage in het hotel of in de hotelgroep en zelfs optioneel internationale uitdagingen.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers