Manager / ondernemer horeca

Courtyard Amsterdam Arena Atlas Kok

Als keuken stagiaire zal je komen te werken in de Italiaanse keuken van Restaurante51. Je komt te werken in een internationaal team waar iedereen belangrijk is. In de keuken bereiden we ontbijt, lunch, diner, en room service. Aangezien het een open keuken is, kan je gelijk zien hoe de gasten van je gerechten genieten! Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: - Mice en place maken met verse ingrediënten - Gerechten koken uit de authentieke Italiaanse keuken - Ondersteunen van de chefs in de keuken - Naleven van de HACCP regels - Zorgdragen voor de juiste opslag en verwerking van diverse producten

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn opzoek naar een stagiaire met passie of een sterke nieuwsgierigheid voor koken. Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand met de volgende kwaliteiten: - Je volgt een relevante HBO of MBO opleiding - Je bent op zoek naar een stage voor minimaal 5 maanden - Je spreekt Engels - Je bent zelfstandig, representatief en stressbestendig - Je bent creatief en denkt graag mee!

Wat biedt het bedrijf?

• Stage vergoeding (volgens het schoolcontract) • Accommodatie en maaltijden (accommodatie alleen mogelijk op beschikbaarheid en alleen mogelijk bij een woon-werkafstand groter dan 50KM) • Korting voor jou, je vrienden en familie in alle 8000+ Marriott Hotels • Doorgroei mogelijkheden door online en offline training • Team-uitjes • Promotie en doorgroeimogelijkheden na je stage in het hotel of in de hotelgroep en zelfs optioneel internationale uitdagingen.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder