De Koninklijke Industrieele Groote Club Leerplek midden op de Dam!
Deel jij onze missie en wil jij graag onze gasten op een kwalitatief hoog niveau van service voorzien, dan ben jij degene die wij zoeken. Als leerling krijg jij de kans om binnen de hospitality afdeling van de Koninklijke IGC ervaring op te doen. Wij bieden uitdaging in jouw werkzaamheden en passen deze aan op jouw kennis en vaardigheden. Afhankelijk van jouw persoonlijke leerdoelen en eisen van je opleiding wordt in overleg een concrete functieomschrijving geformuleerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
Als je leergierig, nieuwsgierig en veel vragen stelt, dan zit je bij ons goed! Verder ben je uiteraard gastvrij en enthousiast.
Wat biedt het bedrijf?
De Koninklijke IGC is een kleine organisatie in het hartje van Amsterdam. Laat de klassieke omgeving je niet misleiden, we ontvangen een grote variatie aan gasten. Het team is zeer divers, jong en oud, boordevol ervaring of juist net begonnen. Er is voldoende ruimte om te leren, ervaring op te doen en gave evenementen mee te maken. Ben je niet weg te slaan bij ons dan is de kans groot dat we je na de stage een baan kunnen aanbieden.
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
- P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P2-K2-W1 Verzamelt informatie
- P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan