Doubletree by Hilton Amsterdam Centraal Station Leerling Kok
Als Apprentice Chef ben je verantwoordelijk voor kwaliteit, verse ingredinten en het leveren van uitzonderlijke gerechten. Professioneel en betrokken met een oog voor detail, krijg je de mogelijkheid om je kundigheid verder te ontwikkelen in alle gebieden van de keuken en je talenten te laten zien. Je bent een goede teamspeler met sterke communicatie vaardigheden en bezit de passie voor het leveren van een geweldige ervaring voor de gasten. Tijdens dit leertraject zal jij alles leren over kooktechnieken, nieuwe gerechten creren en koken voor de outlets van het hotel.
Naar wie zijn wij op zoek?
Het enige dat wij van jou vragen is; - Een goede motivatie en een leergierige werkhouding - Je volgt op dit moment een Koksopleiding niveau 3 of 4 - Communicatieve vaardigheden in de Engelse taal - Flexibel inzetbaar, ook in de avonden en weekenden
Wat biedt het bedrijf?
- Hilton Team Member benefits, dat betekent overnachtingen vanaf €40 incl. ontbijt in Hilton hotels (+7.000 bestemmingen) over de hele wereld - De mogelijkheid om Friends & Family Discounted Rates aan te bieden aan 30 Friends & Family Members - Groei- en opleidingsmogelijkheden, onder andere via Harvard Learning en Hilton University - Wereldwijde carriremogelijkheden - Welzijnsinitiatieven om je te helpen gedijen en je beste zelf te zijn - Een aangename, internationale werkomgeving - De beste personeelsfeesten - 50% Food & Beverage korting in onze F&B Outlets - Tot en met 50% Food & Beverage korting in diverse restaurants in Amsterdam aangesloten bij het Black Card schema - 50% Food & Beverage korting in andere Hilton Hotels in Nederland - Gratis gebruik van onze fitness
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat
- Met uitzicht op een vaste baan