Meewerkend horeca ondernemer

Graphite by Peter Gast Mystery... Speak Easy restaurant Graphite by Peter Gast te Amsterdam - Fine Dining

Ben jij een enthousiast mensen-mens met een bult energie die zijn/haar gasten bij een eerste blik 'leest'? Ben jij een kanjer in communiceren? Dan verwelkomen wij jou graag in ons team! Verbreed je kennis en kunde door onderdeel te worden van ons kleine, gepassioneerde team. Je zult verantwoordelijk zijn voor het ontvangen van onze gasten waarbij je je voornamelijk zult richten op het communicatieproces bij vanaf het eerste contact, bij arrivé, tijdens servies en bij depart. Je wordt onderdeel van een klein, enthousiast jong team en doe je overige voorkomende bedieningswerkzaamheden tijdens MEP en servies. Je krijgt de mogelijkheid je te specialiceren op het gebied van jouw interesse. Of dat nou is cocktails, wijn, kaas, koffie, thee of allemaal, it's up to you! Je werkt daarnaast nauw samen met het MT team, waarbij je inzicht krijgt in het reilen en zeilen van het runnen van een bedrijf.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet vooral jezelf kunnen en willen zijn. Geen overdreven houding op welk gebied dan ook. Je moet open staan voor ontwikkeling van jezelf, open staan om bij te leren. Daarnaast gevoel hebben voor gasten en hun wensen. Kennis en kunde van cocktails, wijn, kaas, etc etc is prettig maar zeker geen pré. Dat leer je bij ons vanzelf on-the-job. Wij zijn op zoek naar positieve, blije collega's die graag met ons willen leren, groeien en knallen!

Wat biedt het bedrijf?

Je bent werkzaam in een klein, betrokken, enthousiast team. Het restaurant heeft een "clubby", romantische setting,(de muziek hard, het licht zacht) met 9 tafels en gemiddeld 26 couverts per avond. Als het jou en ons bevalt, dan is er de mogelijkheid tot een vaste aanstelling, doorgroeimogelijkheden binnen onze horeca club.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder