Zelfstandig werkend kok

Hotel Ambassade Franse keuken met een moderne twist, leer van onze professionele koks in hartje Amsterdam

Je komt in de keuken van Restaurant Ambassade te werken onder leiding van de Chef de cuisine en een team van professionele koks. Restaurant Ambassade serveert Franse gerechten met een moderne twist. Onze medewerkers zijn enthousiast, professioneel en creƫren onderling een collegiale werksfeer. In de keuken krijgt de student de echte kneepjes van het vak te leren, van producten schoonmaken en bereiden tot mooi op het bord placeren. De Brasserie is zowel voor lunch als diner geopend en wordt bezocht door hotelgasten en andere toeristen, maar ook de Amsterdammers weten ons restaurant goed te vinden en zijn dol op de heerlijke Franse keuken.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij: - Bent ambitieus en leergierig - Hebt een passie voor koken en goede service - Bent stress bestendig

Wat biedt het bedrijf?

WIJ: - Zorgen voor persoonlijke begeleiding en trainingen - Zijn een gemotiveerd en gezellig team - Bieden een uitdagende en leerzame stage in hartje Amsterdam - Interne trainingen en opleidingen - Bieden doorgroeimogelijkheden - Bieden een stagevergoeding

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder