Hotel Artemis Amsterdam F&B Stagiair gezocht @ Hotel Artemis Amsterdam
Wat is belangrijk om te weten over deze stageplek? Het team bestaat uit een Restaurant & Banqueting Manager, Assistenten, medewerkers, stagiaires en leerlingen. Als stagiair gaan we jou alles leren in de praktijk om een echte allround F&B professional te worden. Je krijgt een leermeester toegewezen die je coach is en je begeleidt en helpt om je verder te ontwikkelen. Aeon Plaza Hotels is een dynamische en groeiende organisatie met ambitieuze medewerkers. Onze organisatie kenmerkt zich door een platte structuur, informele sfeer en korte communicatielijnen. Wij bieden gedreven en ondernemende medewerkers volop mogelijkheden voor ontwikkeling en zelfontplooiing en staan open voor hun ideen en initiatieven. Wij bieden diverse (individuele) opleiding- en trainingsmogelijkheden aan en hebben een Virtual Reality learning platform.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wie zoeken wij? Je bent enthousiast en wilt echt een allround F&B professional worden. Je volgt een relevante opleiding Je spreekt Engels, Nederlands is een pr, maar geen must Je bent flexibel, collegiaal en gastgericht; het willen verlenen van optimale service heb je in je, soms is dit maatwerk
Wat biedt het bedrijf?
Waarom is deze stageplek interessant voor jou? ? Fulltime/ Parttime ? Stagevergoeding van €500 bruto per maand (op basis van fulltime) ? Je kunt meteen starten met je stage ? Flexibele werktijden ? Mooie kans om jezelf te ontwikkelen ? Gratis parkeren in de parkeergarage van het hotel
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P4-K2-W1 Verzamelt informatie
- P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
- P4-K2-W3 Selecteert dranken
- P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
- P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
- P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P4-K3-W4 Begroot financiën
- P4-K3-W5 Bewaakt financiën
- P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
- P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken