Leidinggevende bediening

Park Plaza Victoria Hotel Amsterdam Food & Beverage stage

We want our guests to enjoy service that truly stands out in our restaurants, coffee shops and bars. You will make every guest feel welcome, respected and valued – when greeting them, taking and delivering orders and dealing with questions and requests. You will share your passion for food and drink to explain menus, drink lists and specialties – providing advice and upselling where you see it will make guests happy. You will also play a wider role in the team’s work through tasks like assisting with opening and closing set up and polishing china, glass and silverware.

Naar wie zijn wij op zoek?

You are proactive: you actively look to help guests with any special requirements and by explaining menus, suggesting options and checking dietary/allergy issues. You engage positively: you offer a warm welcome to all, show a passion for the food and drink on offer and make every guest feel their custom is valued. You are flexible: you listen to the requests of guests and always do your best to exceed their expectations. You are also happy to help your colleagues when needed and stretch yourself to meet new challenges and different ways of working. You are a creator: you know how to create a unique experience tailored to the needs of all our guests; from business travelers to holidaying families to couples on a date. You are a team worker: you build effective relationships with colleagues and enjoy working in a team to get orders out promptly and keep every guest happy. You share our values: Trust, Respect, Teamwork, Enthusiasm, Commitment, Care.

Wat biedt het bedrijf?

• Een stage met een open, ondersteunende en gastvrije omgeving • Stagevergoeding van € 550 per maand • Kortingen in onze hotels en restaurants • Verzorgde personeelsmaaltijden • Geweldig leer- en ontwikkelingsprogramma • Tijd voor je schoolprojecten/scriptie • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P4-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
  • P4-K1-W2 Bestelt de voorraad
  • P4-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P4-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P4-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P4-K2-W2 Stelt de menukaart op
  • P4-K2-W3 Selecteert dranken
  • P4-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • P4-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K3-W1 Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • P4-K3-W2 Maakt een operationeel plan
  • P4-K3-W3 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K3-W4 Begroot financiën
  • P4-K3-W5 Bewaakt financiën
  • P4-K3-W6 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K3-W7 Voert intern formele gesprekken

lees verder