Meewerkend horeca ondernemer

IJ- Kantine Leerbaan / Stage als Meewerkend Horeca ondernemer bij het leukste horecabedrijf van Amsterdam!

Meewerken in een professioneel horecabedrijf waar je in een ervaren en gemotiveerd managementteam de fijne kneepjes van het vak leert. Het werk is afwisselend omdat wij veel verschillende dingen doen, van a la carte dineren tot vergaderruimtes verhuren en van high tea's tot grote evenementen. Daarbij behoren we tot de grotere restaurants van Amsterdam, werk je in een enthousiast en gezellig team en is het hier nooit saai! Kortom, de IJ-kantine is de perfecte plek om je carrière in de horeca te vervolgen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je moet beschikken over een gastvrije instelling, motivatie om het vak te leren en goed kunnen samenwerken. Daarnaast zijn doorzettingsvermogen en oplossingsgericht denken zeker onmisbaar.

Wat biedt het bedrijf?

Wat wij bieden: - Werken in een enthousiast, ervaren en gezellig team - Uitzicht op een vaste baan na je stage - Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een Swapfiets, Netflix abonnement, een sportschool abonnement bij TrainMore, uit eten, borrels, activiteiten

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder