Meewerkend horeca ondernemer

Lolo Start your career in the hospitality industry at Lolo Amsterdam!

Ready to start your career in hospitality? Lolo Amsterdam is the perfect place to gain hands-on experience in a vibrant Italian restaurant that’s all about great food, great service, and a welcoming atmosphere. As a participating hospitality employee you will learn how to; Greet and welcome guests, how to interact and create memorable experiences. You will help serve food and drinks to ensure everything runs smoothly, you will participate in supporting large group bookings and understand the ins and outs of the reservation system. Every day is different, fast-paced, and full of opportunities to learn! You’ll work with an experienced team that will guide and mentor you every step of the way!

Naar wie zijn wij op zoek?

We want motivated students who are: - Passionate about hospitality and guest experiences. - Proactive, flexible and eager to learn. - Team players with good communication skills.

Wat biedt het bedrijf?

Why Lolo? You’ll work in a beautiful instagrammable environment, gain valuable experience and enjoy perks like team meals and a fun, supportive atmosphere. This is more than just an internship, it’s your chance to grow and shine in the hospitality industry. Excited? Join us and be part of something amazing!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
  • P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
  • P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
  • P3-K1-W5 Bereidt gerechten
  • P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
  • P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder