Leidinggevende keuken

IJver Amsterdam Leerzame stageplek binnen mega succesvol bedrijf!

Bij IJver staan we met een sterk keuken team te knallen om een geweldige ervaring voor de gasten neer te zetten. Onze unieke locatie in de industriele scheepswerf van het NDSM zorgt voor een aantrekkelijke uitstraling, vol terras en hedendaagse manier van koken. We zijn een dynamisch bedrijf met meewerkende en erg betrokken eigenaren die een hecht team als een van de belangrijkste drijvers vind van het succesvol runnen van een horeca bedrijf. Over je positie: Je staat in de keuken en zal al snel een beslissende rol binnen het team veroveren. Je zal nieuwe menu kaarten samen stellen die prijs technisch goed in elkaar steken. Het aansturen van personeel zal snel volgen om jou draai aan onze keuken te geven. Dit alles onder begeleiding van onze zeer ervaren chef en sous-chefs. Ben je opzoek naar een uitdagende stage in een bruisend NDSM gebied met een jong en energiek bedrijf? Mail dan naar: Arne@IJverAmsterdam.nl. Wie weet tot snel!

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent een initiatief nemer die onder druk kan of wilt kunnen presteren. Als het even tegen zit ben jij iemand die zorgt dat er een positieve draai aan gegeven wordt. Je bent een natuurlijke leider die met zorg en aandacht naar de mede-koks kijkt en hun leert hoe zij het beste bij zichtzelf naar boven halen. Hierbij maak je gebruik van je sociale kwaliteiten en durf je de leiding te nemen op uitdagende momenten. Het doel is dat jij een fantastische stage plek krijgt waarbij je naast de vaardigheden die je leert ook persoonlijk zal groeien.

Wat biedt het bedrijf?

Allereerst een bijzonder leerzame stage binnen een succesvol restaurant met een hele goede en duidelijke chef en een gezellig team! Daarnaast kans op een vaste aanstelling, een passende vergoeding, mee delen in de fooi en kan om door te groeien binnen de organisatie.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P4-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P4-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P4-K1-W3 Stelt de menukaart op
  • P4-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P4-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P4-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • P4-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P4-K2-W3 Begroot financiën
  • P4-K2-W4 Bewaakt financiën
  • P4-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • P4-K2-W6 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder