Jaz in the City Amsterdam
Leerling Kok niveau III Would you like to work in a local, honest and energized company? Where we like to surprise our guests and give them a better stay than they ever expected? Let’s meet and become one of our new colleagues! If You: - Have passion for local products and craftsmanship, in other words: you are a FOODIE; - Are proud of who you are and what you have accomplished; - Believe cooking is an art; - Have multitasking as a 2nd nature; - Believe a smile is the best make-up; And You: - Are following a BBL education (minimum MBO-level 2); - Have some experiences as a flavor maker; - Like to support the kitchen within Jaz Amsterdam under the guidance of a tutor; - Stay in tune with Steigenberger Hotel Group’s mission; statement and assure an exciting ‘Jaz in the city’ guest journey. Than we match!
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers