Zelfstandig werkend kok

Jaz in the City Amsterdam

Leerling Kok niveau III Would you like to work in a local, honest and energized company? Where we like to surprise our guests and give them a better stay than they ever expected? Let’s meet and become one of our new colleagues! If You: - Have passion for local products and craftsmanship, in other words: you are a FOODIE; - Are proud of who you are and what you have accomplished; - Believe cooking is an art; - Have multitasking as a 2nd nature; - Believe a smile is the best make-up; And You: - Are following a BBL education (minimum MBO-level 2); - Have some experiences as a flavor maker; - Like to support the kitchen within Jaz Amsterdam under the guidance of a tutor; - Stay in tune with Steigenberger Hotel Group’s mission; statement and assure an exciting ‘Jaz in the city’ guest journey. Than we match!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

lees verder