Office & Management Support Specialist

Job Finder B.V. Office Excellence Stage: Ontwikkel je Skills en Groei met Job Finder!

Als stagiaire voor Office & Management Support Specialist ben je de steunpilaar van het team, waarbij je praktische ervaring opdoet in het beheren van telefoongesprekken, e-mails en agenda's. Je organiseert vergaderingen, ondersteunt bij projectcoördinatie, en draagt bij aan taken zoals rapportage en weekstart. Deze stage biedt een waardevolle kans om je communicatieve en organisatorische vaardigheden te ontwikkelen, terwijl je direct bijdraagt aan een efficiënte kantooromgeving.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een succesvolle stagiaire voor Office & Management Support Specialist bezit sterke communicatieve vaardigheden voor effectieve interactie via telefoon en e-mail. Organisatorisch talent is essentieel voor het beheren van agenda's, het coördineren van vergaderingen en het uitvoeren van taken met aandacht voor detail. Multitasking is cruciaal om gelijktijdig meerdere verantwoordelijkheden aan te kunnen. Als teamspeler draagt de student bij aan een positieve groepsdynamiek en biedt ondersteuning waar nodig. Leergierigheid en een proactieve houding stellen de stagiaire in staat snel nieuwe taken op te pakken, vaardigheden te ontwikkelen en zich aan te passen aan een dynamische kantooromgeving. Deze vaardigheden vormen de kern van een waardevolle bijdrage aan de dagelijkse kantooractiviteiten en bieden een leerzame stage-ervaring.

Wat biedt het bedrijf?

Voor een stagiair(e) Office Management biedt Job Finder een hands-on ervaring in het ondersteunen van kantooractiviteiten. Taken omvatten agendabeheer, coördinatie van vergaderingen en administratieve ondersteuning. Stagiaires krijgen ook inzicht in projectcoördinatie en documentbeheer. Daarnaast investeert Job Finder in de professionele ontwikkeling van stagiaires, met training en mentoring. Het bedrijf moedigt stagiaires aan om hun organisatorische en communicatieve vaardigheden te ontwikkelen. Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf worden aangeboden aan stagiaires die uitblinken in hun taken, waardoor ze kunnen evolueren naar meer verantwoordelijke functies en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Bij Job Finder staat het ondersteunen en bevorderen van de groei van stagiaires binnen een kantooromgeving centraal.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder