Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Mövenpick Hotel Amsterdam Banqueting/Events stage

Do you love creating special moments for our guests? Do you have a passion for events? Are you known for your enthusiastic personality? You can be our new F&B Banqueting trainee! The main responsibilities include: • Welcoming meeting guests • Serving and preparing (mise en place) of orders to guests • Available for questions and requests of meeting guests and following them up • Refreshing rooms and preparing breaks • Looking after the needs of our guests in a hospitable way • Support the food and beverage team where possible • Assist other departments in their duties and maintain good relationships • Take, prepare and serve F&B orders • Ensures the Mövenpick standards compliance • Performs cleaning tasks

Naar wie zijn wij op zoek?

• Attending an hospitality or tourism education • An enthusiastic, hospitable and flexible attitude • An Independent and proactive work attitude • Teamplayer skills • Sufficient knowledge of the English language is mandatory, Dutch is preferred • Availability for a minimum of 20 weeks, 5 days a week.

Wat biedt het bedrijf?

• 38-hours work week • A trainee allowance of €750,- per month • Sunday allowance of 5% and Night allowance of 20% • Working in a young and enthusiastic team • Working in a hotel (chain) with many opportunities • Uniform and laundry service form the hotel • During the internship there are a lot of opportunities for internal trainings and schooling • A lot of develop opportunities after your internship within Mövenpick Hotels and Resorts • Discount on rooms and F&B within Mövenpick Hotels & Resorts & Accor Hotels

Wat ga je leren?

  • Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
  • B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
  • B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
  • Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
  • P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
  • P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
  • P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
  • P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder