Mövenpick Hotel Amsterdam Banqueting/Events stage
Do you love creating special moments for our guests? Do you have a passion for events? Are you known for your enthusiastic personality? You can be our new F&B Banqueting trainee! The main responsibilities include: • Welcoming meeting guests • Serving and preparing (mise en place) of orders to guests • Available for questions and requests of meeting guests and following them up • Refreshing rooms and preparing breaks • Looking after the needs of our guests in a hospitable way • Support the food and beverage team where possible • Assist other departments in their duties and maintain good relationships • Take, prepare and serve F&B orders • Ensures the Mövenpick standards compliance • Performs cleaning tasks
Naar wie zijn wij op zoek?
• Attending an hospitality or tourism education • An enthusiastic, hospitable and flexible attitude • An Independent and proactive work attitude • Teamplayer skills • Sufficient knowledge of the English language is mandatory, Dutch is preferred • Availability for a minimum of 20 weeks, 5 days a week.
Wat biedt het bedrijf?
• 38-hours work week • A trainee allowance of €750,- per month • Sunday allowance of 5% and Night allowance of 20% • Working in a young and enthusiastic team • Working in a hotel (chain) with many opportunities • Uniform and laundry service form the hotel • During the internship there are a lot of opportunities for internal trainings and schooling • A lot of develop opportunities after your internship within Mövenpick Hotels and Resorts • Discount on rooms and F&B within Mövenpick Hotels & Resorts & Accor Hotels
Wat ga je leren?
- Werkt als assistent in een arbeidsorganisatie
- B1-K1-W1 Bereidt assisterende werkzaamheden voor
- B1-K1-W2 Voert assisterende werkzaamheden uit
- B1-K1-W3 Meldt zich ter afsluiting van zijn assisterende werkzaamheden af
- Assisteert bij ambachtelijke of industriële productie, verwerking en/of verpakking van voeding
- P7-K1-W1 Maakt (werk)ruimtes bedrijfsklaar
- P7-K1-W2 Bewerkt en verwerkt voedingsproducten en/of halffabricaten daarvan
- P7-K1-W3 Maakt voedingsproducten klantgereed
- P7-K1-W4 Maakt (werk)ruimten, gereedschappen en machines schoon
Kenmerken
- Mogelijkheden voor begeleiding op maat