NAZKA Sur B.V. Talent voor in de keuken van een Peruaanse fine dining gezocht!
Als BOL-stagiaire krijg je de kans om een unieke ervaring op te doen in de moderne Peruaanse gastronomie, een keuken die momenteel mondiaal veel aanzien geniet en die in de Benelux alleen bij NAZKA op fine-dining niveau wordt gevoerd. Onze groeiende reputatie wordt bevestigd door onze vermelding in zowel de Michelin Gids als de Gault & Millau Gids. Je krijgt de kans om te werken met speciale ingredienten en je leert specifieke bereidingswijzen die typerend zijn voor de Peruaanse keuken. Je zult in eerste instantie algemene ondersteunende werkzaamheden verrichten onder leiding van de sous-chef. Deze werkzaamheden liggen op het vlak van voorbereiding (mise en place) en organisatie en hygiene. Later (en afhankelijk van jouw leercurve en duur van de stage) zal je werkzaamheden verrichten die verbonden zijn aan een bepaalde partie.
Naar wie zijn wij op zoek?
Eigenschappen zoals leergierigheid, discipline, punctualiteit, snelheid en een goede beheersing van de Engelse taal zijn belangrijk om een succesvolle stage te lopen bij NAZKA. Je werkt in een internationale omgeving met collega's uit diverse windstreken, dus een open en sociale houding is van groot belang. Qualities such as eagerness to learn, discipline, punctuality, efficiency, and a good command of the English language are essential for a successful internship at NAZKA. You will be working in an international environment with colleagues from diverse backgrounds, so an open and social attitude is highly important.
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden een uitdagende leeromgeving, waar je door de compacte keuken veel kanten van de operatie leert kennen. Er is een internationaal team gevuld met professionals die je zullen begeleiden en steeds meer zullen leren. Daarnaast zijn er ruim doorgroei opties, deel je mee in een hele goede fooi en kun je dagelijks mee eten met het team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit