Kok

Nemo Horeca Kom je keuken skills ontwikkelen op de mooiste locatie van Amsterdam

NEMO daagt iedereen, van jong tot oud, uit om te ontdekken hoe fascinerend en relevant wetenschap en technologie zijn. We laten zien hoe bijzonder alledaagse dingen zijn of brengen abstracte wetenschap juist op een toegankelijke manier. Zo maken we kennis voor een breed publiek toegankelijk en brengen we wetenschap dichtbij. Dit doen we met een grote diversiteit aan programma’s, tentoonstellingen, activiteiten en evenementen binnen en buiten het museum. De afdeling Horeca is verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van de drie horecagelegenheden en voor een breed scala aan evenementen. Wij hebben een open keuken, waar onze gasten in de vorm van een buffet langs lopen. Naast het verzorgen van het buffet, verzorgt de keuken ook lunch en diner voor events die binnen NEMO plaatsvinden.

Naar wie zijn wij op zoek?

Conform opleiding Werkzaamheden Volledig werkzaam in de keuken waarbij je gedurende jouw shift leert de verantwoordelijkheid voor het waarborgen van de kwaliteit van producten en de snelheid van de service te ontwikkelen. Voedselverspilling is je een doorn in het oog en jij weet als geen ander hoe je dergelijke waste tegen kunt gaan, samen met het keukenteam ontwikkel je je hierin. Het leren van alle processen op locatie met betrekking tot voedselveiligheid en HACCP. Beantwoord de gasten graag aan en informeert hen. Je bent zichtbaar voor de gast door je sociale vaardigheden, representatief en vlotte babbel. Je hebt een energieke hands-on instelling en blijft continu zoeken naar verbetering. Resultaatgerichte instelling.

Wat biedt het bedrijf?

veel van onze stagiaires blijven na hun stage periode bij ons werken omdat het een gezellig team is, een mooie locatie en we leuke feestjes hebben.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder