Manager / ondernemer horeca

Park Plaza Vondelpark Amsterdam (TOZI restaurant and bar) Food & Beverage stage

Jij zorgt ervoor dat elke gast zich welkom, gerespecteerd en gewaardeerd voelt. Wij willen dat onze gasten kunnen genieten van de uitstekende service. Jij deelt graag je passie en licht met alle liefde van menu’s, drankenkaarten en specials’ toe. Hierbij kun jij adviseren en upsellen waardoor de gast een uitstekend bezoek ervaart. Daarnaast zul je assisteren met het openen en sluiten, het opzetten en poleren van het servies, glaswerk en bestek.

Naar wie zijn wij op zoek?

Je bent proactief; je houdt actief de gasten in het oog waarbij je kan anticiperen op speciale wensen en geef je suggesties gebaseerd op dieet wensen of allergenen. Je hebt een positieve uitstraling: je verwelkomt iedereen, toont kennis en kunde en laat de gast zich gewaardeerd en gezien voelen. Je bent flexibel: je luistert naar de wensen van een gast en doet er alles aan om deze verwachtingen waar te maken. Je aarzelt niet om je collega’s te hulp te staan wanneer nodig en daagt jezelf daarbij uit om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Je bent creatief; jij weet hoe je een unieke beleving voor al onze gasten kan verzorgen afgestemd op hun wensen. Hierbij kan het gaan om zakelijke- of recreatieve gasten, maar ook kun je denken aan families en koppels. Je bent een echte team-player: collega’s kunnen op jou bouwen en je geniet ervan om samen het team alles op rolletjes te laten lopen. Je deelt onze waardes: Vertrouwen, Respect, Samenwerking, Enthousiasme, Toewijding en Zorg

Wat biedt het bedrijf?

• Een stage met een open, ondersteunende en gastvrije omgeving • Stagevergoeding van € 550 per maand • Kortingen in onze hotels en restaurants • Verzorgde personeelsmaaltijden • Geweldig leer- en ontwikkelingsprogramma • Tijd voor je schoolprojecten/scriptie • Mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf, ook na je stage

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder