Kok

Restaurant Cafe de Veranda

De student gaat werken in een jong dynamisch team. De student gaat de basis vaardigheden leren die een positieve uitwerking hebben op het verloop van zijn/haar opleiding. De student draait samen en plant werkzaamheden met een leidinggevende die de student de kneepjes van het vak leert. De student leert mise en place maken met daarin discipline, verantwoordelijkheidsgevoel, ontwikkelen van smaak, vaktechnieken, HACCP, het in ontvangst nemen van goederen, afwerken van gerechten voor uitgifte en zichzelf te ontwikkelen als een sociaal vaardig persoon binnen onze organisatie.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student moet beschikken over een positieve instelling, leergierig, eerlijkheid, motivatie

Wat biedt het bedrijf?

Het leerbedrijf biedt een afwisselende baan, werken in een leuk en positief team. Goede en Veilige werkplek. Flexibel rooster in overleg. Tijd voor oefenen, coaching, feedback m.b.t. werkprocessen en werkzaamheden die aansluiten op de opleiding. Werkbezoeken aan verschillende leveranciers.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder