Ron Gastrobar Gastronoom / Sommerlier bij master chef Ron Blaauw
GASTRONOOM/SOMMELIER - RON GASTROBAR * Tijdens deze stage werk je nauw samen met onze getalenteerde experts op het gebied van wijn en spijs. Je gaat helemaal mee in de wereld van gastronomie bij Ron Gastrobar. Naast de gebruikelijke bedieningstaken leer je alles omtrent wijnen en wat er allemaal achter de schermen speelt in een druk restaurant op hoogniveau. Verder leer je hoe je altijd met een gemotiveerd en betrokken team dezelfde kwaliteit kan leveren en iedereen van dezelfde kennis kan voorzien. Daarnaast ga je ervaren hoe het is om continu te vernieuwen en te verbeteren. Als leerling kun jij jouw eigen input geven en kun je doorgroeien naar welke positie dan ook! Het leuke, veelzijdige en dynamische horecabedrijf van meester-kok en vooruitstrevend ondernemer Ron Blaauw bestaat uit meerdere Ron Gastrobars met ieder zijn eigen identiteit in Amsterdam en omgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
Jij beschikt over de volgende competenties: - Je bent kwaliteitsgericht - Je neemt initiatief - Je bent stressbestendig - Je hebt oog voor detail - Je ziet er netjes en verzorgd uit - Je kan goed op jezelf reflecteren Je bent een aanpakker met doorzettingsvermogen en neemt verantwoordelijkheid voor je werk. Je wacht niet af en hebt vertrouwen in eigen kunnen en kwaliteit. Je vraagt actief om feedback. Je weet je collega’s te motiveren en geeft ze vertrouwen en ruimte om iets zelf te doen en fouten te maken. Onder hoge werkdruk blijf je kalm en doelgericht.
Wat biedt het bedrijf?
Wat bieden wij jou? - Leerzame stage op creatief en hoog niveau - Doorgroeimogelijkheden intern en internationaal - Tal van evenementen waar je gave en leerzame ervaringen op doet - Brede mogelijkheden aan trainingen/cursussen - Aangepaste werktijden, een variatie tussen lange en korte werkdagen - Daarnaast sporten met collega's en heerlijk eten in onze restaurants met korting - Fietsen met korting op een Swapfiets
Wat ga je leren?
- Werkt in de bediening
- B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
- B1-K1-W10 Werkt met de kassa
- B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
- B1-K1-W3 Ontvangt gasten
- B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
- B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
- B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
- B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
- B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
- B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
- Bewaakt de voorraad
- B1-K2-W1 Controleert de voorraad
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
- B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
- Bestelt en beheert de voorraad
- P3-K1-W1 Vraagt offertes op en selecteert leveranciers
- P3-K1-W2 Bestelt de voorraad
- P3-K1-W3 Reclameert foute levering bij de leverancier
- P3-K1-W4 Beheert de opslag van de voorraad
- Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
- P3-K2-W1 Verzamelt informatie
- P3-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
- P3-K2-W3 Selecteert dranken
- P3-K2-W4 Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
- P3-K2-W5 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
- P3-K3-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K3-W3 Stuurt medewerkers aan
- P3-K3-W4 Voert intern formele gesprekken