Allround hospitality medewerker

Sofitel Legend the Grand Amsterdam F&B Service Stagiair

Tijdens je stage krijg je de kans om kennis te maken met een van onze twee restaurants: de Garden Bistro 'Oriole' en het fine dining restaurant 'Bridges'. Leer over verschillende wijnen en gerechten, evenals verschillende serveerstijlen en service verlenen op hoog niveau. Je krijgt de mogelijkheid om uitstekende, gepersonaliseerde service te verlenen en dagelijks in contact te staan met onze gasten. Samen bepalen we welke F&B-afdelingen het beste bij jou en je leerdoelen passen. We kunnen ook een combinatie maken tussen verschillende afdelingen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ingeschreven in een hospitality studie. Nauwkeurig werken met aandacht voor detail. Je spreekt Engels op zakelijk niveau.

Wat biedt het bedrijf?

Ons team is jong en vol passie en motivatie. The Grand hecht veel waarde aan persoonlijke en professionele groei, daarom hebben we een fulltime trainingsmanager die bijdraagt aan jouw ontwikkeling. Niet alleen tijdens, maar ook na je stage zien we mogelijkheden en carrièrekansen. Je hebt ook de mogelijkheid om verschillende cross-trainings in diverse afdelingen te volgen om je hotelkennis te verbreden. De stagevergoeding is €600 bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 38 uur. Daarnaast kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen. Elke dag kun je genieten van een gratis maaltijd in onze personeelskantine. Ga je graag uit eten en drinken? Goed nieuws! Je krijgt tot 50% F&B korting op in restaurants bij 4- en 5 sterren hotels in Amsterdam.

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

lees verder