Supperclub Supper opzoek naar Kok stagiaire!
Uitpakken van leveringen, assisteren bij de opslag Afwassen van gereedschappen, hulpmiddelen en overig vaatwerk Verzamelen en afvoeren van (keuken)afval. Ondersteunen van collega’s bij voorbereidende en eenvoudige uitvoerende werkzaamheden (mise en place) Klaarzetten van (hulp)middelen voor collega’s Aanvullen van voorraden in de keuken vanuit de opslag Bewerken van producten voor uitgifte Schoonmaken van de werkomgeving.
Naar wie zijn wij op zoek?
- Pro actief - Hands on Mentaliteit - Leergierig
Wat biedt het bedrijf?
Een warm en gezellig bedrijf. Wij bieden een informele werksfeer en doorgroeimogelijkheden.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan
lees verder