Allround hospitality medewerker

Up Events

- Het bestel- en opslagproces van F&B beheren - Het plannen van werkzaamheden en personeel voor de keukenafdeling - Bijhouden van de wekelijkse schoonmaaktaken - Uitlopen van eten en drinken - Werken volgens de hygiënecode/HACCP

Naar wie zijn wij op zoek?

- Je bent open en gastvrij - Flexibiliteit zit in je DNA - Je streeft ernaar om elke dag beter te worden - Je neemt graag initiatief - Je bent altijd bereid een stap extra te zetten

Wat biedt het bedrijf?

- Stagevergoeding van €400,- euro bruto stage op basis van een 40 uur werkweek - Maandelijkse borrels/activiteiten met het hele bedrijf - Een jong en enthousiast team - Doorgroeimogelijkheden

Wat ga je leren?

  • Treedt op als aanspreekpunt voor klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W1 Ontvangt de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W2 Informeert en adviseert de klant/gast/reiziger/bezoeker
  • B1-K1-W3 Verkoopt en/of verhuurt producten en/of diensten
  • B1-K1-W4 Signaleert en behandelt klachten
  • B1-K1-W5 Onderhoudt in- en/of externe contacten
  • Voert administratieve processen uit
  • B1-K2-W1 Houdt de voorraad bij
  • B1-K2-W2 Verzamelt en verwerkt informatie
  • B1-K2-W3 Houdt de administratie bij
  • Organiseert en voert activiteiten uit
  • B1-K3-W1 Maakt een planning voor de organisatie van activiteiten
  • B1-K3-W2 Bereidt de uitvoering van activiteiten voor
  • B1-K3-W3 Begeleidt activiteiten
  • B1-K3-W4 Rondt de activiteit af
  • Werkt in de gastvrijheidsbranche
  • B1-K4-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K4-W2 Neemt reserveringen aan en adviseert de gasten
  • B1-K4-W3 Adviseert gasten en registreert de bestelling
  • B1-K4-W4 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K4-W5 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K4-W6 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K4-W7 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • B1-K4-W8 Voert afrondende werkzaamheden uit

Video Link

lees verder