Manager / ondernemer horeca

W Amsterdam Ben jij een gemotiveerde student die opzoek is naar een full time Food & Beverage stage? Dit is je kans!

- Report directly to the B&F Supervisors. - Responsible for the daily operations at our W Lounge, In Room dining and Banqueting venues. You are part of a bigger team, and the entire team is responsible for making the guests dreams come true. - Being in the know: You are the expert when it comes to B&F, and you know all the ins and outs on our menus, hotel facilities and possibilities. In the W lounge, making suggestions for cocktails guests didn’t even know they loved, and suggesting food pairing. In In Room Dining, amplify the guests stay by blowing them away with our IRD offering which you know everything about. - Welcoming and helping guests in all of our venues. Ensure you are following service standards and operating procedures from the beginning to the end of each order and interaction. - Showing guests our Whatever/Whenever service while they are with us, and connect with them to be able to personalize that service, creating memorable experiences.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Minimum length of internship 20 weeks • You must be a student of a hospitality related educational program • The hotel does not offer accommodation Show the world what you got by joining a global community of talent who see the world in a different way. Bring your style and your spirit: We’ll bring a work culture where you can shine. We work hard, we play hard, and we want to inspire you to grow. W talent help our guests live life to the fullest while living their dreams. You will love it!

Wat biedt het bedrijf?

Your monthly allowance will be 750 euros and furthermore you will be experiencing a lot of benefits working for the W in Amsterdam. Among others special rates in Marriott Hotels all over the world and special Food and Beverage rates. Furthermore, the hotel requires fun trainings from our Training Executive and W Amsterdam organizes a lot of happenings for their Talents!

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder