Manager / ondernemer horeca

Hotel Restaurant de Maasparel

Jij houdt van echte uitdagingen, en bent er klaar voor om een eigen ondernemer te worden. Wij willen je graag alle kneepjes van het vak leren zodat wanneer je klaar bent met je stage, jij er klaar voor bent om een goede ondernemer te worden. Je neemt de leiding over het personeel, en kunt zo je creativiteit uiten. Niets is te gek! Je hebt contacten met leveranciers, informele gesprekken, verkoopgesprekken en nog veel meer! Kortom, een leuke, leerzame stage!

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij als student; ben leergierig en hebt geen 9-5 mentaliteit, en wil graag wat leren van onze jonge professionals. Je hebt een verzorgde uitstraling en je weet je communicatief netjes uit te drukken. Je draagt graag een steentje bij aan het teamresultaat en bent flexibel inzetbaar. Verder vind je het geen probleem om ook in de weekenden, op feestdagen en tijden schoolvakanties te werken. Kwaliteit en tevredenheid is voor jou belangrijk, en je zet je voor 100% in om het beste uit jezelf te halen. Alles voor een optimale beleving van onze gasten!

Wat biedt het bedrijf?

Wij zijn een hecht en jong team, van ongeveer 30 vaste medewerkers! Waarin we je de kans bieden om een toffe stage te hebben. Door een korte inwerkperiode, proberen we je daarna zoveel mogelijk zelfstandig te laten zijn. Daarbij horen ook verantwoordelijkheden en kennis. Benodigde kennis en verantwoordelijkheid nemen leer je allemaal gedurende je stage. Wij hebben geen geheimen en willen je alle fijne puntjes van de horeca laten zien. Hoe is het gesteld met je drankenkennis? Productenkennis? Draagtechnieken? Mensenkennis? Misschien kun je ons nog iets leren?

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder