Manager / ondernemer horeca

Brasserie in de Witte Dame BV Breed pakket aan mogelijkheden in een klein hotel

We zoeken een enthousiaste student die geïnteresseerd is in een klein familiair hotel restaurant. Het team is klein en de bezoekers keren vaak terug, zowel in ons hotel als in ons restaurant. We streven naar een bezetting van 90% en wie weet ga jij ons helpen om die te behalen! Dat doen we door het leveren van kwaliteit op alle vlakken, en met een klein team. Pas jij hier tussen dan bieden we een scala aan mogelijkheden om te leren op de werkvloer en achter de schermen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Leergierig, enthousiast, representatief

Wat biedt het bedrijf?

Klein team dat veelzijdige werkzaamheden uitvoert. We beginnen bij de basis is de bediening, housekeeping, hotel management en/of keuken. Daarna gaan we het leerplan en de doelen bespreken en de diepte of de breedte in. Wij hechten waarde aan veel contact in de begeleiding om tot een goed leerplan te komen en goede en interessante opdrachten voor de student uit te zetten. Dit kan voor een groot gedeelte naar eigen wens worden ingevuld. Marketing, management of leiding geven...

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder