Manager / ondernemer horeca

Van der Valk Hotel Venlo Enthousiaste F&B Stagiair(e) gezocht voor ons prachtige, moderne en huiselijke familiehotel!

Ben jij die sprankelende persoonlijkheid die vol enthousiasme ook onze gasten laat stralen? Als F&B Stagiair(e) doe je er samen met je collega’s alles aan om onze gasten in één van onze restaurants een geweldige beleving te geven. Dit doe jij door: - Een perfecte voorbereiding. Vooraf heb je de tafels sfeervol aangekleed met het juiste servies, bestek en glaswerk. Je weet precies welke gasten gereserveerd hebben. - Onze gasten met een stralende glimlach te verwelkomen en op keurige wijze te bedienen. - Alles te vertellen over de fantastische gerechten op onze menukaart. - De lekkerste drankjes klaar te maken en te serveren. - Professionele en persoonlijke service te verlenen in het ontbijt, a la carte restaurant, de congres- & feestzalen. - Vergaderzalen klaarmaken. - Werken met het kassasysteem.

Naar wie zijn wij op zoek?

Werken in ons prachtig vernieuwde hotel betekent: werken bij de grootste horecafamilie van Nederland. Wij bieden een prachtig, modern, huiselijk en warm familiehotel. Jouw positieve instelling sluit hier perfect bij aan. Daarnaast is vriendelijkheid je 2e natuur en weet jij van aanpakken. Binnen bepaalde kaders, normen en waarden kun je helemaal jezelf zijn. Voel je welkom & thuis in ons warme nest!

Wat biedt het bedrijf?

Wat kun je verwachten van ons? Een leuke vergoeding; Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden door interne cursussen en trainingen; Een op maat gemaakte Onboarding om je meteen thuis te laten voelen; De mogelijkheid om na je stage te blijven; Iedere dag de mogelijkheid om gratis te sporten in onze eigen Valkgym. Zeer aantrekkelijke kortingen op overnachtingen in andere (internationale) Van der Valk Hotels. Toegang tot de personeelsshops waar je leuke Van der Valk spullen kunt kopen met korting; Een gezellig, divers en gedreven team om mee te werken. Heb je interesse in deze stageplek? Reageer dan via recruitment@venlo.valk.com

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder