Manager / ondernemer horeca

Restaurant Chez l’Hêtre Leiders gezocht

1. "Ontwikkel jouw leiderschapskwaliteiten en ondernemersvaardigheden bij Restaurant ChezLhêtre in Venlo, waar passie voor horeca centraal staat." 2. "Bij ChezLhêtre krijg je als horeca manager/ondernemer stagiair de kans om te leren van experts en een essentiële rol te spelen in het succes van een toprestaurant." 3. "Stap in de wereld van horeca management en ontdek hoe je een restaurant naar nieuwe hoogten kunt brengen met jouw innovatieve ideeën en organisatorische talent."

Naar wie zijn wij op zoek?

1. "Wij verwachten dat je als horeca manager/ondernemer stagiair een ondernemende geest hebt en een natuurlijke leider bent die teamleden kan inspireren en motiveren." 2. "Als stagiair in deze rol ben je analytisch, oplossingsgericht en beschik je over uitstekende organisatorische vaardigheden om het dagelijkse reilen en zeilen van het restaurant soepel te laten verlopen." 3. "Wij rekenen op jouw inzet om strategisch mee te denken, verbeteringen door te voeren en bij te dragen aan het waarborgen van de hoge kwaliteit en gastvrijheid waar Restaurant ChezLhêtre om bekend staat."

Wat biedt het bedrijf?

1. "Bij Restaurant ChezLhêtre bieden we jou een uitdagende en leerzame stageplek waar je de kans krijgt om je vaardigheden te ontwikkelen en praktijkervaring op te doen in een toprestaurant." 2. "Wij bieden een inspirerende werkomgeving met een hecht team van professionals die je begeleiden en ondersteunen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen." 3. "Als stagiair bij ChezLhêtre krijg je niet alleen een unieke inkijk in de culinaire wereld, maar ook de mogelijkheid om door te groeien binnen ons restaurant en waardevolle connecties op te bouwen voor je toekomstige carrière."

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

lees verder