Zelfstandig werkend kok

Restaurant Sjef

Meewerken in ons mooi en modern restaurant. Gastvrijheid staat bij ons centraal. Dit geldt voor zowel bedienend personeel als onze keukentoppers. Wij doen alles in teamverband. Ook vinden we het leuk en belangrijk als iemand gemotiveerd is om nieuwe dingen te leren.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creativiteit vinden we leuk. Heb je leuke, nieuwe ideeën? Laat deze zeker horen! Gastvrijheid is een van de belangrijkste eigenschappen binnen ons bedrijf.

Wat biedt het bedrijf?

Val jij ons (positief) op tijdens je stage? Dan is de kans heel groot dat we het tof zouden vinden als je bij ons blijft werken. Ook krijg je bij ons elke dag een warme maaltijd. Bedrijfskleding wordt ook door ons verzorgd. Wij werken met een hecht team waar zeker plaats is voor horeca toppers!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder