Kok

Bistro Bootsma Gastheer/-vrouw, bedieningsmedewerker

De student leert alle vaardigheden die nodig zijn om zelfstandig te kunnen functioneren in een restaurant. Zowel opstarten, schoonmaak, productkennis, gastvrijheidstraining, als inkoop, roosters maken e.d.

Naar wie zijn wij op zoek?

De student beschikt over een open houding, vlotte babbel, is welgemanierd en bereid wat te leren en zich actief in te zetten.

Wat biedt het bedrijf?

In overleg kunnen wij na stage eventueel een oproepcontract aanbieden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder