Kok

FoodVia Word jij de kok van de toekomst?

Als stagiair draai je mee in ons fijne team. Je helpt het menu voorbereiden, maken en opdienen. Je helpt met de afwas en schoonmaak, maar ook met het bedenken van het menu van de week erna. We werken met een wekelijks wisselend menu, bereid van lokale seizoensingrediënten. Je kunt bij ons veel leren over het bereiden van verse pure ingrediënten. Ook keuken en bediening werkt bij ons veel samen. Kom je bij ons je stage volbrengen, dan hoor je er helemaal bij. Afhankelijk van je startniveau krijg je meer of minder uitdagende taken. Groeien kan in eigen tempo.

Naar wie zijn wij op zoek?

Het is belangrijk dat je een teamspeler bent en dat je gemotiveerd bent om elke dag weer samen de klus te klaren. Basiskennis over de horecakeuken is fijn, verder wordt de stage afgestemd op het instapniveau van de leerling. Affiniteit met duurzaamheid, verspilling tegen gaan en liefde voor werken met pure ingrediënten is een pre.

Wat biedt het bedrijf?

We bieden je een plek in een fijn, gezellig en veilig team. Er is aandacht voor elkaar en we doen het echt samen. Verder bieden we je een erg interessante leerplek als je zowel houdt van koken als van de aarde. We bereiden heerlijke, eerlijke en gezonde maaltijden. Ook is ons concept zo ingericht dat we verspilling zo veel mogelijk voorkomen. We bieden onze gasten keus uit een menu met vlees, vegetarisch of veganistisch. Je kunt dus ook hierover veel leren. We werken met lokale ingrediënten en koken met het seizoen mee. Zijn dit dingen die jou aanspreken, dan ben je bij ons op de goede plek!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder