Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Restaurant Grandcafe Liff LIFF de plek waar leren leuk is!!

Welkom bij Liff. Een mooi grandcafé midden in het centrum van Assen. Een bedrijf welke 7 dagen in de week open is van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat (in het weekend). We zijn een breed horecabedrijf waar je veel kan leren, we serveren een kop koffie, lunch, borrel, diner en heerlijke cocktails. We hebben kwaliteit en snelheid hoog in het vaandel staan. In de keuken wordt veel huisgemaakt en stellen we het op prijs als je meedenkt over de kaarten. Aan de voorkant maken we de lekkerste koffies en cocktails. We zijn een jong bedrijf waar een goede werksfeer is. Er zijn voldoende leermeesters om je te begeleiden.

Naar wie zijn wij op zoek?

initiatief nemend, vriendelijk, leergierig, creatief en een harde werker

Wat biedt het bedrijf?

we zijn een jong en gezellig bedrijf, als je bij ons komt werken maak je een onderdeel uit van dit team. Je wordt meegenomen in de fooien en we hebben 2 keer per jaar een personeelsfeest. Verder krijg je korting op je rekening als je zelf wat komt nuttigen bij Liff

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder