Zelfstandig werkend gastheer / -vrouw

Hotel Herbergh Amsterdam Airport Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw - nieuw menu - groeiend aantal gasten -

De student draait mee vooral in de middag/avond diensten en ook af en toe een ochtend dienst. De student gaat samen met het team zorgen voor een gezellig en veilig hotel voor onze gasten en ons team Meedenken met het zo goed mogelijk service bieden aan de gast, zorgen voor dat de gast zich thuis voelt en weer komt, dit zowel in ons hotel als Brasserie La Bouche

Naar wie zijn wij op zoek?

Aangezien wij een airport hotel zijn - nabij Schiphol - is het belangrijk dat je Engels goed is en dat je het leuk vindt om met veel verschillende gasten te werken. Onze hotelgasten komen uit veel verschillende landen maar daarnaast komen onze restaurant gasten vaak uit het dorp (Badhoevedorp).

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden de student het volgende: werken in een leuk team, vrijheid in het bedenken van gerechten, eventueel vaste aanstelling na je studie . geen overuren en zo ja tijd voor tijd .

Wat ga je leren?

  • Werkt in de bediening
  • B1-K1-W1 Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • B1-K1-W10 Werkt met de kassa
  • B1-K1-W2 Neemt reserveringen aan
  • B1-K1-W3 Ontvangt gasten
  • B1-K1-W4 Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • B1-K1-W5 Maakt dranken serveergereed
  • B1-K1-W6 Serveert de bestelling en ruimt af
  • B1-K1-W7 Creëert en onderhoudt de sfeer
  • B1-K1-W8 Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • B1-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Bewaakt de voorraad
  • B1-K2-W1 Controleert de voorraad
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert de bestelling
  • B1-K2-W3 Pakt de bestelling uit en slaat deze op
  • Bestelt en beheert de voorraad
  • P2-K1-W1 Bestelt de voorraad
  • P2-K1-W2 Reclameert foute levering bij de leverancier
  • P2-K1-W3 Beheert de opslag van de voorraad
  • Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart
  • P2-K2-W1 Verzamelt informatie
  • P2-K2-W2 Doet voorstellen voor de menukaart
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K3-W1 Bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid
  • P2-K3-W2 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K3-W3 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat

lees verder