Restaurant Grotel’s Genieten leerplek in een restaurant met een klein, hecht team
Alle mogelijke facetten in de keuken krijg je bij ons mee, je zal meewerken tijdens het service, de M&P en natuurlijk de sluitborrel. We werken met zo veel mogelijk verse producten, we willen namelijk een hele goede kwaliteit bieden aan onze gasten. Onze kaart wisselt regelmatig en we implementeren vaak nieuwe gerechten, hierbij zijn ook jou ideeën en inspraak gewenst! De dag start met het maken van een m&p lijst en het controleren van de producten op kwaliteit. De lunch loopt van 11:00 tot 16:00 en het diner start om 17:00. Na het maken van de m&p lijst zullen de eerste lunchbonnen uit de printer rollen. We verdelen de taken om zo een kwalitatief goede lunch te kunnen serveren en op tijd klaar te zijn voor het diner. Tijdens het diner werken we met een warme en een koude kant, we geven je alle mogelijkheden om zowel voor, hoofd als nagerechten te maken. Je zal vaak zij-aan-zij met de chef-kok staan te werken, zo is er alle gelegenheid tot het leren van nieuwe dingen!
Naar wie zijn wij op zoek?
Het enige wat we van jou vragen is je leergierigheid met ons te delen.
Wat biedt het bedrijf?
Ons kleine hechte team neemt graag de tijd om jou dingen te leren.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
- P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers