Kok

Pizzeria Ristorante L'Arcobaleno Ook zo gek op Italiaans eten? Leer Italiaanse gerechten maken in een gloednieuwe keuken, samen met een gezellig team in een authentiek Italiaans familierestaurant.

De student of werknemer begint overdag met de mise en place. De chef/leermeester zal de student of werknemer hierin begeleiden. Tijdens de openingstijden van ons restaurant zal de student of leerling zo veel mogelijk meedraaien met de dagelijkse gang van zaken. Uiteraard onder goede begeleiding. Bij ons leer je de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken. We werken met verschillende soorten pasta's, vers gemaakte sauzen, salades, groentes, vis en vlees etc., kortom genoeg te leren! Wij kijken er naar uit om nieuwe studenten/werknemers te interesseren en motiveren. Wellicht met uitzicht op een vaste betrekking.

Naar wie zijn wij op zoek?

Oog voor details, gemotiveerd en collegiaal.

Wat biedt het bedrijf?

Bij gebleken geschiktheid is er zeker ruimte voor doorgroei mogelijkheden, denk hierbij aan leuke cursussen, of zelf een vaste aanstelling. Elke dag eten we in de middag een warme maaltijd samen. Wij hebben meerdere keren per jaar een personeelsuitje.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder