Office & Management Support Specialist

BTO Barneveld Managementassistent die wil ontwikkelen in een jong bedrijf. Met zicht op doorgroeimogelijkheden.

Tijdens je stage ga je aan de slag als managementassistent. Je maakt veel mee op een dag en dat maakt het werk erg afwisselend en in beweging. Je kunt goed schakelen, hebt je woordje klaar en durft te vragen. Wij helpen je o.a. notuleren, plannen, organiseren en beheren van de agenda van de directeur. Contacten met lidbedrijven, talenten en andere relaties zowel persoonlijk als aan de telefoon behoort ook tot de werkzaamheden. Je houdt de gegevens in onze database up to date en helpt de 3 managementleden en de afdeling marketing en pr met interne en externe informatievoorziening. Kun je overweg met de MSOffice pakketten?Wij leren je er nog meer gebruik van maken. Je houdt er van om veel mensen om je heen te hebben. Bij BTO leiden we jonge vakmensen voor de technische sector op. Net als jij zitten ze in een leerproces, er worden dus de hele dag vragen gesteld en die verwachten we ook van jou. Kies je voor ons, dan leer je gegarandeerd elke dag weer.

Naar wie zijn wij op zoek?

Jij durft een stap naar voren te zetten om resultaat te behalen. Je bent daarbij oprecht en durft voor je mening uit te komen zonder brutaal te zijn. Je bent praktisch ingesteld en kunt en wil de rust bewaren. Je houdt je hoofd erbij en draagt zorg voor een nauwkeurige afhandeling van het werk. We willen je graag helpen te groeien en te ontwikkelen als managementassistent door stage te lopen bij BTO.

Wat biedt het bedrijf?

Bij de BTO verveel je je geen dag. Het team waar je mee samenwerkt is enthousiast en ondernemend. We zorgen dat je nieuwe zaken kunt ontdekken en nemen je zoveel mogelijk mee ons proces. Samen komen we verder. Initiatiefrijk, enthousiast, open en gezellig omschrijven onze werkwijze. PS: Heb je meerdere stages tijdens je opleiding? Zie in het overzicht van de examenvaardigheden wat je bij de BTO kunt doen. Een eindsstage sluit hier het meest bij aan.

Wat ga je leren?

  • Voert taken uit binnen de zakelijke dienstverlening
  • B1-K1-W1 Treedt op als aanspreekpunt voor klanten
  • B1-K1-W2 Verzorgt zakelijke communicatie
  • B1-K1-W3 Verwerkt gegevens
  • B1-K1-W4 Werkt aan producten/opdrachten binnen geld-, goederen- en informatie beweging
  • Voert office & management support uit
  • P3-K1-W1 Levert managementinformatie
  • P3-K1-W2 Ondersteunt bij ontwikkelen van corporate information
  • P3-K1-W3 Handelt administratieve en financiële zaken af
  • P3-K1-W4 Organiseert interne bijeenkomsten

lees verder