Zelfstandig werkend kok

Het Nut Word jij onze nieuwe culinaire superster?

Ben je op zoek naar een plek waar je echt kan groeien, leren en je creativiteit in de keuken kan laten zien? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg je de kans om: • Samen met ons team heerlijke lunches, gezellige borrels, inspirerende kookworkshops en mooie diners te verzorgen. • Actief mee te denken over de samenstelling en uitvoering van onze menu's. Laat je culinaire creativiteit de vrije loop. • Te werken met verse, biologische producten van lokale producenten. We houden van goed eten en we zijn zeker van dat jij dat ook doet! • Nieuwe recepturen uit te proberen en te experimenteren met wat je hebt geleerd tijdens je opleiding. Dit is je kans om te laten zien wat je in huis hebt. • Deel uit te maken van een klein, persoonlijk team dat hoofdzakelijk doordeweeks werkt, waardoor je genoeg tijd hebt om je weekenden te genieten.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Keukenmeester: De keuken voelt als je tweede thuis. Je hebt een natuurlijke affiniteit met gastvrijheid en een scherp oog voor detail. • Oplossingsgericht: Je bent scherpzinnig en creatief, met een sterke vaardigheid om problemen om te zetten in oplossingen. • Gepassioneerd: Je hebt een echte passie voor koken en je vind het leuk om dit over te brengen. • Gedreven: Je streeft naar kwaliteit en doet er alles aan om elke groep een onvergetelijke ervaring te bezorgen door middel van heerlijk eten. • Mobiliteit: Je bent in het bezit van een auto, waardoor je flexibel bent om te reizen wanneer dat nodig is. • Opleiding: Momenteel ingeschreven voor een MBO opleiding Zelfstandig werkend kok niveau 4 of soortgelijk. • In staat om zelfstandig en als deel van een team te werken. • Basis kennis van Microsoft Office-pakketten. In ruil daarvoor bieden we een inspirerende omgeving waar je kunt groeien en leren, en een team dat jouw passie voor het vak deelt.

Wat biedt het bedrijf?

• Een levendige en creatieve werkomgeving in het midden van Nederland. • Praktische ervaring in een unieke context. • De kans om waardevolle werkervaring in de horeca en evenementen- en vergaderbranche op te doen. • Begeleiding door ervaren professionals in de branche. • Een passend salaris op basis van ervaring en leeftijd* • Vakantiedagen regeling* • Goede begeleiding on the job, een SBB erkende praktijkbegeleider en mogelijkheden om te blijven werken en door te groeien • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct of deze niet geldig is gedurende de te werken dagen, dan worden volledige OV-reiskosten door Het Nut vergoed. Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je in overleg met je manager een reiskostenvergoeding op basis van € 0,21 cent per km met een maximum van 40 km enkele reis. • 4 dagen per week. • De werkzaamheden zijn doordeweeks niet in het weekend!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan

Video Link

lees verder