Zelfstandig werkend kok

Het Nut Zet Jouw Culinaire Passie in Actie: Stage voor Zelfstandig Werkende Kok

Ben je een ambitieuze culinaire student, klaar om je talenten naar een hoger niveau te tillen? Wij hebben de perfecte kans voor jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven stagiair(e) die ons team komt versterken als meewerkende kok. Je stage vindt plaats bij Meetinglocaties Het Nut, bestaande uit twee bruisende vergader- en eventlocaties: Het Nut42 en Pand Betuwe. Beide zijn prachtig gelegen aan de historische Voorstraat in Beesd. Het zijn plekken die inspiratie en creativiteit uitstralen en uitnodigen tot mooie ontmoetingen en nieuwe ideeën. • Te werken in een inspirerende en dynamische omgeving, waar je veel verschillende soorten evenementen zult faciliteren. • De kneepjes van het vak te leren van ervaren professionals, terwijl je bijdraagt aan het bereiden van onze vers gemaakte gerechten. • Je passie voor koken te laten zien door nieuwe recepten uit te proberen en al je kennis wat je hebt opgedaan in de opleiding te laten zien.

Naar wie zijn wij op zoek?

• Een opleiding tot kok volgt en klaar is om zijn/haar kennis in de praktijk te brengen. • Passie heeft voor koken en leergierig is. • Flexibel, stressbestendig is en goed kan samenwerken in een team. • Een scherp oog heeft voor detail en begrijpt hoe belangrijk hygiëne en organisatie in een keuken zijn. Vereiste kwalificaties: • Momenteel ingeschreven voor een MBO opleiding zelfstandig werkend kok niveau 4. • Uitstekende communicatievaardigheden en een gastvrije houding • Goede organisatorische vaardigheden en oog voor detail • In staat om zelfstandig en als deel van een team te werken • Basis kennis van Microsoft Office-pakketten

Wat biedt het bedrijf?

• Een levendige en creatieve werkomgeving in de Betuwe (midden Nederland) • Praktische ervaring met facilitaire en horecataken in een unieke context. • De kans om waardevolle werkervaring in de evenementen- en vergaderbranche op te doen. • Een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand op basis van een fulltime stage* • Voor elke maand die je stage loopt bouw je één vakantiedag op* • Goede begeleiding on the job, een SBB erkende praktijkbegeleider. • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct, dan worden volledige OV-reiskosten vergoed.Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je in overleg een reiskostenvergoeding op basis van € 0,21 cent per km met een maximum van 40 km enkele reis. • Een fulltime stage is 38 uur per week, wat gelijk staat aan een stageweek van 5 dagen. • De werkzaamheden vinden doordeweeks plaatsen van maandag – vrijdag. Niet in het weekend!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Video Link

lees verder