Manager / ondernemer horeca

Baiana Stageplek bij de leukste Beachbar van Nijmegen

1. Operationeel beheer: De manager-ondernemer is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer van het horecabedrijf, inclusief het plannen en coördineren van de activiteiten, het toezicht houden op de werknemers en het waarborgen van de operationele efficiëntie. 2. Financieel beheer: Dit omvat het opstellen en bewaken van het budget, het beheren van inkomsten en uitgaven, het bijhouden van financiële administratie en het analyseren van financiële gegevens om de winstgevendheid te maximaliseren. 3. Personeelsbeheer: De manager-ondernemer is verantwoordelijk voor het werven, trainen en motiveren van het personeel. Dit omvat het opstellen van werkroosters, het waarborgen van naleving van arbeidsregels en het bevorderen van een positieve werkomgeving. 4. Marketing en promotie: De manager-ondernemer ontwikkelt en implementeert marketingstrategieën om de naamsbekendheid van het horecabedrijf te vergroten en klanten aan te trekken. Dit omvat het beheren van online aanwezigheid, het

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij verwachten dat de student de ambitie heeft om in de horeca te gaan ondernemen / leidinggeven en verwachten dat de student al beschikt over ervaring in de branche. Warenkennis en gevoel voor hospitality zijn een must!

Wat biedt het bedrijf?

Een jong en groeiende organisatie, met ruime groeimogelijkheden en kans op een vaste aanstelling.

Wat ga je leren?

  • Onderneemt
  • B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
  • B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
  • B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
  • B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
  • B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • B1-K2-W3 Begroot financiën
  • B1-K2-W4 Bewaakt financiën
  • B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
  • B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
  • Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
  • P2-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • P2-K1-W2 Werkt mee in de bediening
  • P2-K1-W3 Werkt mee in de keuken
  • P2-K1-W4 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • P2-K1-W5 Creëert en bewaakt sfeer
  • Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W1 Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W2 Checkt de gast in
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W3 Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W4 Bewaakt de veiligheid
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W5 Checkt de gast uit
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W6 Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Behoort niet tot het takenpakket Behoort niet tot het takenpakket: P2-K2-W7 Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten

Kenmerken

  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder