Kok

Eetcafé de Lamoraal Kok voor restaurant de lamoraal, al meer dan 30 jaar een begrip in Bergen nh en omstreken

De student start de dag met M.E.P. werkzaamheden, staat koude kant en zal in de loop van het jaar steeds meer taken zelfstandig gaan uitvoeren. Onze chefkok begeleid de student intensief zodat deze medio 2022 aan de warme kant zal komen te staan. Denk hierbij aan het bereiden van de voor- hoofd- en nagerechten van begin tot eind.

Naar wie zijn wij op zoek?

vaardigheden waar de lamoraal goed bekend mee is en ook verwacht van de student zijn: doen en denken in teamverband, humor, stressbestendig, geen 9.00 tot 17.00 mentaliteit. Collegiaal en flexibel

Wat biedt het bedrijf?

de lamoraal bestaat uit een klein en hecht team van medewerkers die collegialiteit hoog in het vaandel hebben staan. Wanneer de student zijn best doet is het zeker mogelijk om na de stageperiode een vaste aanstelling te krijgen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder