Soul beach
Soul beach Bergen aan zee, ontwikkel en je word expert in de Horeca Je begint vandaag met het werken aan je schoolopdracht, deze is perfect te combineren met een evenement of regulier. Zelf ben je bezig en uiteraard staan je collega's klaar om je te helpen. Samen komen jullie er wel. Evenementen, bruiloften of regulieren openingsdagen. Je collega's helpen je! Wat hangt er een goede energie! Fijn, want het kan pieken! De tijd vliegt voorbij en voor je het weet heb jij je werkplek opgeruimd, een sluitdrankje in de hand en komt je teamleider naar je toe om je een dik compliment te geven over hoe je het hebt gedaan. En morgen weer zo'n dag, zin in!
Naar wie zijn wij op zoek?
JIJ? Hebt een passie voor lekker eten en gasten hiermee verwennen! Je hebt niet voor niets deze opleiding gekozen. Uiteraard leer je de theorie op school maar op de werkvloer leer je de echte fijne kneepjes van het vak! Een bestelling opnemen kunnen we allemaal maar waar het echt om gaat is contact maken. Hierom vinden wij het leuk als jij een praatje maakt met de gasten. Samen met je collega's zorg je voor een positieve en gezellige werksfeer #lachenisgezond. #horeca #makingmemories Maar naast lachen werk je graag hard. Zie jij taken voordat je collega je vraagt dit te doen en je vindt het fijn om je werkplek schoon en netjes te houden. EN WIJ? Niet geheel onbelangrijk... Salaris. Voor je stage ontvang je een stagevergoeding. Volg je een BBL opleiding ontvang je geen stagevergoeding maar ontvang je volledig salaris naar Horeca CAO+
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf