Restaurant Het Wolthuis Gespecialiseerd kok
Het Wolthuis is op zoek naar een enthousiaste en leergierige leerling Gespecialiseerd kok. Je komt terecht in een jong en ambitieus team met als gezamenlijke doel de gasten gastronomisch te verrassen en een gastvrije en uitstekende service te bieden. Dit gebeurt in een informele setting, ook wel onze “culinaire huiskamer”. Als leerling Leerling Gespecialiseerd kok ondersteun je de chef en sous-chef bij het bereiden van gerechten. Je leert onder andere het (voor)bereiden van gerechten volgens receptuur, ontvangen en opslaan van producten, het bewaken van de HACCP en andere keuken regels en schoonmaakwerkzaamheden. Daarnaast wordt creatieve input enorm gewaardeerd en gestimuleerd.
Naar wie zijn wij op zoek?
flexibel, verantwoordelijk, creatief
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan