Zelfstandig werkend kok

Aards Eetbar & Wijnwinkel Enthausisaste leerling gezocht die houd van lekker eten en drinken

Als zelfstandig werkend kok bij Aards Eetbar & Wijnwinkel of Café Mout werk je in een dynamische keuken waar je verantwoordelijk bent voor het bereiden en presenteren van onze gerechten. Je krijgt de kans om met hoogwaardige ingrediënten te werken en street-food geïnspireerde gerechten te creëren voor Aards, of wereldse klassiekers met een moderne twist bij Mout. Innovatie en kwaliteit staan centraal in jouw werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde en creatieve student welke houd van lekker eten. Je hebt oog voor detail, werkt efficiënt en hebt een sterke affiniteit met street-food en wereldse gerechten. Teamgeest en doorzettingsvermogen zijn essentieel.

Wat biedt het bedrijf?

Wij bieden een inspirerende en dynamische werkomgeving in een uniek horecaconcept, waar je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en je talenten te benutten. Je werkt in een team van gepassioneerde professionals die streven naar het bieden van een onvergetelijke ervaring aan onze leerlingen en stagiaires. Daarnaast bieden wij: Opleidings- en doorgroeimogelijkheden: Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Flexibele werktijden: Een goede balans tussen werk en privé. Gezellige werksfeer: Werken in een informele en collegiale omgeving. Creatieve vrijheid: Ruimte om je eigen ideeën en creativiteit in te brengen.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P2-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P2-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P2-K1-W3 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P2-K1-W4 Ondersteunt de verbetering van kwaliteit
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P2-K2-W1 Instrueert en begeleidt lerende medewerkers
  • P2-K2-W2 Voert informele en ondersteunt bij formele gesprekken met lerende medewerkers

Kenmerken

  • Bereid om te werken aan fysieke toegankelijkheid
  • Met uitzicht op een vaste baan
  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Opleiden voor een Praktijkverklaring

lees verder