Kok

Boerderij Denissen

Bij Boerderij Denissen vinden we het belangrijk dat elke medewerker zo allround mogelijk is opgeleid. Dat maakt het team sterker en draagt bij aan jouw persoonlijk ontwikkeling. Samen gaan we alle onderdelen van ons bedrijf ontdekken, leren en perfectioneren. Iedereen begint aan de koude kant. Dit doen we om feeling met de zaak, je collega's en onze producten te ontwikkelen. Aan de koude kant worden tevens de warme voorgerechten meegegeven, waardoor bakken en de bijbehorende timing om alles tegelijk klaar te hebben al een stuk sneller op je pad komen. Beheers je dit, dan verbreden we je inzetbaarheid door je te trainen aan de warme kant. Samen met onze chef ga je al onze hoofdgerechten perfect meegeven, zodat onze gasten kunnen genieten van heerlijk diner.

Naar wie zijn wij op zoek?

Een gezellige, flexibele & harde werker! Beginnen bij de basis; dat is ons advies! :) Door goed op te letten, je vaardigheden op de proef te stellen en jezelf constant willen verbeteren zijn eigenschappen waar je in je verdere carrière profijt van zult hebben. Dus begin bij het begin, sta open voor het proces van leren, dan komen de fijne kneepjes van ons mooie vak vanzelf.

Wat biedt het bedrijf?

Gastvrijheid! Niet alleen richting onze gasten, maar zeker ook voor elkaar! Ons doel is om samen een ultieme dag/avond voor de gast te realiseren & een gezellig werkmoment voor onszelf! Vaak horen we terug dat ons team zo mooi op elkaar is ingespeeld en zoveel plezier heeft tijdens het werk. Dat is iets waar we ontzettend trots op zijn! Dat bereiken we door met elkaar te praten, je bewust te maken van de dingen die je doet en uit te leggen waarom wij het op een bepaalde manier doen. Elke dag leren & nieuwsgierig blijven naar de ontwikkelingen in de horeca.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder