Gespecialiseerd kok

Koningsoord Horeca Exploitatie B.V. Creatieve Gespecialiseerd kok

Op een unieke locatie in Berkel-Enschot in het oude Trappistinnenklooster is Hemels gevestigd. Hemels staat voor een bijzondere plek, huiselijke sfeer, servicegerichte medewerkers en heerlijk eten. De menukaart is een samenstelling van seizoensgebonden producten. We staan inmiddels bekend om onze Franse keuken gecombineerd met een Aziatische invloeden . Daarnaast hebben wij de beschikking over een dry-aged kast waar ons vlees in rijpen. De menukaart passen wij zo’n 4 á 5 keer per jaar aan op basis van het seizoen. Momenteel zijn wij op zoek naar een Gespecialiseerd kok ter versterking van ons keukenteam. Als Gespecialiseerd kok van Hemels ben je niet alleen een gedreven kok, maar ook de enthousiaste gangmaker in het keukenteam. Elke dag gemotiveerd, om je gasten te laten genieten. Je kunt zelfstandig werken, samen met de keukenbrigade.

Naar wie zijn wij op zoek?

Hou jij van ambachtelijk koken? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Wij zoeken een creatieve kok, die het leuk vind om nieuwe gerechten mee te ontwikkelen. Ben jij een echte teamplayer? en hou je van een grapje? dan zoeken we jou!

Wat biedt het bedrijf?

Wij werken met dag verse producten producten. In onze keuken koken we nog ambachtelijk van zelf paté maken tot het uitbenen van wild. Onze keuken staat bekend om zijn Franse keuken met Aziatische invloeden.

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
  • Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
  • P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
  • P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
  • P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
  • P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
  • P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
  • P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
  • P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Geeft leiding en voert beheerstaken uit
  • P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
  • P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken

Kenmerken

  • Mogelijkheden voor begeleiding op maat
  • Opleiden voor een mbo-certificaat
  • Met uitzicht op een vaste baan

lees verder