Landgoed de Rosep Ben jij diegene die de verwachting van onze gast weet te overtreffen? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Droom jij van een uitdagende praktijkstage? Lees dan verder! Landgoed de Rosep is op zoek naar een leerling kok voor ons hotel in Oisterwijk die ervoor zorgt dat alle gerechten een feestje zijn voor onze gasten. Met jouw enthousiasme doe jij er alles aan om de verwachtingen van de gast tijdens hun verblijf bij Landgoed de Rosep zo goed mogelijk te laten verlopen! We leren je graag alle vaardigheden van zelfstandig werkend kok, we hebben een keuken met Franse invloeden en echte klassieke Rosep gerechten, denk aan het aspergemenu en kreeftenmenu.
Naar wie zijn wij op zoek?
Wat verwachten wij van jou? • Gastvrijheid, gastvrijheid, gastvrijheid • Je hebt een passie voor koken • Nauwkeurig in de uitvoering van alle werkzaamheden • Goed kunnen schakelen tussen de verschillende werkzaamheden • Gemotiveerde, ambitieuze en actieve instelling • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal • Minimaal 20 weken beschikbaar • Flexibel en bereid zijn om in de weekenden en avonden te werken
Wat biedt het bedrijf?
Wat mag jij van ons verwachten? • Ervaring opdoen in ons luxueuze hotel • Een leuke stageplek binnen een enthousiast en dynamisch team • Ruimte voor een uitdagende opdracht • Vrijheid om jezelf in het leerbedrijf te blijven ontwikkelen • Een marktconforme stagevergoeding
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- P3-K1-W1 Ontwikkelt nieuwe gerechten
- P3-K1-W2 Voert menu-engineering uit
- P3-K1-W3 Draagt ideeën aan voor de samenstelling van menu’s en gerechten
- P3-K1-W4 Stelt de menukaart op
- P3-K1-W5 Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- P3-K1-W6 Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- P3-K1-W7 Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- P3-K2-W1 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- P3-K2-W2 Stuurt medewerkers aan
- P3-K2-W3 Voert intern formele gesprekken
Kenmerken
- Opleiden voor een Praktijkverklaring