't Zusje Bilthoven Zusje Bilthoven is op zoek naar jou!
Met een uitmuntende Chef-Kok/leermeester en een groot team aan kennis, krijg jij bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen als zelfstandig werkend kok. De mise en place word overdag met 3 collega’s voorbereid. ’s Avond werken we met een dynamisch team van 6 á 7 collega’s. Een team gemengd met koks en studenten/scholieren. Op drukke avonden wordt jij getest op je stressbestendigheid en jou vermogen op inzicht en vooruit kijken. Tijdens de piekmomenten bereid jij vervolgens de gerechten op de juiste manier en maak je de fraaiste creaties. En natuurlijk staan de hygiëne-spelregels daarbij altijd hoog in het vaandel Je start bij ons op de afdeling: Koude- kant: voorgerechten/desserts en vanaf die positie loop je door naar de warme kant: Frituur/Bakjes, Plaat/Grill en Uitgifte. Stap voor stap leer je zo alle 6 de posities bij ons in de keuken. Je krijgt goede begeleiding en ruim de aandacht om jou tot een volwaardig allround kok te maken bij ons.
Naar wie zijn wij op zoek?
Met jouw enthousiaste leergierigheid, gemotiveerde energie en positieve instelling ben je een échte aanvulling op ons Zusje-team. Je vindt het geen probleem dat we enige flexibiliteit van je vragen. Een beetje drukte kun je best handelen en je houdt van stevig aanpoten in de keuken. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat elk gerechtje tiptop de keuken verlaat. Normen en waarden voor collegialiteit en teambuilding is belangrijk. Lijkt dit leerproces jou leuk om uit te voeren dan bij jij op de juiste plek!
Wat biedt het bedrijf?
Wij bieden jou een leer- en werkomgeving waar jij van onze chef-kok/leermeester en onze zelfstandig werkend koks veel kunt bijleren. Door de drukke bezetting kan jij al werkende veel leren hoe je onder druk goed weet te presteren. Verder bieden wij een gezellig team, mooie bedrijfskleding en de gezelligste sluitborrels van Bilthoven. Kans op een vaste baan in een goed samenwerkend gezellig team.
Wat ga je leren?
- Bereidt gerechten
- B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
- B1-K1-W2 Maakt mise en place
- B1-K1-W3 Past recepten aan
- B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
- B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
- B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Beheert keukenvoorraden
- B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
- B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
- B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
- B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit
Kenmerken
- Met uitzicht op een vaste baan