Kok

Bubbles & More B.V. Stage kok beschikbaar bij brasserie en warenhuis in Bilthoven (Utrecht) | Horeca-humor gegarandeerd ;) | Vergoeding conform de regels | Geef zelf je stageperiode aan

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek als zelfstandig werkend kok, waar je echt het vak kunt leren en jezelf kunt ontwikkelen? Dan is Bubbles & More de perfecte plek voor jou! Je gaat stage lopen bij onze brasserie en delicatessen/cateringzaak in hartje Bilthoven (10 min met de trein vanaf Utrecht Centraal). Bij Bubbles & More hebben we niet alleen een brasserie, maar ook een patisserie met drie patissiers en een team van drie koks. We hebben een vernieuwend concept waar altijd iets nieuws wordt ontdekt en waar we goed samenwerken om de beste producten te maken. Geef gerust aan waar jouw interesses wel (of niet) liggen. Als stagiair zelfstandig werkend kok krijg je de kans om onder begeleiding van onze leermeester Jonas alle kneepjes van het vak te leren. Jonas is een gepassioneerde kok met veel liefde voor zijn vak. Hij zal je met veel geduld, toewijding en een flinke portie horeca-humor begeleiden en ervoor zorgen dat je het beste uit jezelf kunt halen.

Naar wie zijn wij op zoek?

Creatief, oog voor detail.

Wat biedt het bedrijf?

Je mag bij ons zelf aangeven welke periode je stage wilt lopen en we zullen het samen met jou hebben over een stagevergoeding. Bij ons krijg je de kans om echt het werkveld te ontdekken en ervaring op te doen in een gezellig en dynamisch bedrijf. Je zult meedraaien in de keuken en verantwoordelijk zijn voor het bereiden van diverse gerechten en hapjes. Ook mag je meehelpen met het bedenken van nieuwe gerechten en krijg je de vrijheid om zelf creatief aan de slag te gaan. Kom jij ons team versterken en wil je een onvergetelijke stage ervaring opdoen als zelfstandig werkend kok? Neem dan snel contact op met Jonas of stuur ons een berichtje via Instagram. We kijken uit naar je reactie!

Wat ga je leren?

  • Bereidt gerechten
  • B1-K1-W1 Plant zijn werkzaamheden
  • B1-K1-W2 Maakt mise en place
  • B1-K1-W3 Past recepten aan
  • B1-K1-W4 Bereidt gerechten en componenten
  • B1-K1-W5 Werkt gerechten voor de uitgifte af
  • B1-K1-W6 Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
  • B1-K1-W7 Verricht onderhoud aan keukeninventaris
  • Beheert keukenvoorraden
  • B1-K2-W1 Bestelt benodigde producten
  • B1-K2-W2 Ontvangt en controleert geleverde producten
  • B1-K2-W3 Slaat geleverde producten op
  • B1-K2-W4 Controleert producten en voert keukenadministratie uit

lees verder