't Nekkermenneke
Eeterij ’T Nekkermenneke te Bladel wil haar team versterken met een gemotiveerde en enthousiaste meewerkend horeca ondernemer. De leerling moet een passie hebben voor het horecawezen en aandacht hebben voor kwaliteit. Als leerling zal je een jong en spontaan team komen versterken. Jij bent het gezicht van onze zaak. Je ontvangt onze gasten en werkt daarna mee in de bediening. Tevens ben jij het aanspreekpunt vanuit onze werknemers en voer je administratieve handelingen mee uit.
Naar wie zijn wij op zoek?
• Ondernemende persoonlijkheid • Initiatief • Flexibel en commercieel inzicht • Verantwoordelijkheidsgevoel • Stressbestendig – onder druk rustig blijven • Proactief • Gastgerichtheid • Samenwerken
Wat biedt het bedrijf?
• Prettige en collegiale werkomgeving waarin eigen initiatief zeer wordt gewaardeerd • Begeleiding door gediplomeerde leermerplaats
Wat ga je leren?
- Onderneemt
- B1-K1-W1 Ontwikkelt een ondernemingsplan
- B1-K1-W2 Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
- B1-K1-W3 Implementeert het ondernemingsplan
- B1-K1-W4 Maakt marktanalyse
- B1-K1-W5 Voert commerciële activiteiten uit
- B1-K1-W6 Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
- B1-K1-W7 Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
- Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- B1-K2-W1 Maakt een operationeel plan
- B1-K2-W2 Plant en verdeelt de werkzaamheden
- B1-K2-W3 Begroot financiën
- B1-K2-W4 Bewaakt financiën
- B1-K2-W5 Stuurt medewerkers aan
- B1-K2-W6 Voert intern formele gesprekken
- Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven
- P3-K1-W1 Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
- P3-K1-W10 Sluit het bedrijf af
- P3-K1-W2 Ontvangt en informeert/adviseert de gast
- P3-K1-W3 Neemt de bestelling op en serveert deze
- P3-K1-W4 Maakt dranken serveergereed
- P3-K1-W5 Bereidt gerechten
- P3-K1-W6 Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
- P3-K1-W7 Creëert en bewaakt sfeer
- P3-K1-W8 Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
- P3-K1-W9 Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf